+36 30 311 2277 ida@ida-art.hu
Oldal kiválasztása

Akvarellek

Hagyományos akvarell képek. Vízfestékkel készülnek.

Egy kezdő festőnek is sokat számít, ha az eszközöket könnyű tisztítani. Az ecsetet akvarell festékkel lehetetlen tönkretenni. Tehát nem probléma, ha elfelejted elmosni az ecseteket, nem kell aggódnod, hogy a festék majd rászárad és aztán ki is dobhatod őket. Ugyanígy a ruhából, vagy bármi másból is könnyen kimoshatod vízzel a festéket. Valljuk be, kezdőként ez is fontos szempont, hiszen biztos lehetsz benne, az elején minden csupa festék lesz

Akvarell képek

Ha te is szeretnél otthonodba valami hangulatos akvarell képet, akkor keress bátran!

Akril képek

Vászonra, akril festékkel készült képeim.

Az akrilfestés egy olyan technika, mellyel vízfestés-szerűen is és olajfestés-szerűen is lehet dolgozni, mégis inkább az olajra hasonlít legjobban. A művészek az olajfestés alternatívájaként tartják számon, mégis egészségre való ártalmatlansága miatt akrillal egy kis lakásban emberbarátibb dolgozni, mint olajjal.

Az gyerekek az iskolában az akvarellfestéssel ismerkednek meg legelőször, de ez az egyik legnehezebb technika, mivel nehéz javítani, és nem lehet egy képet világosítani. Az akril ennél egyszerűbb, mivel ha elrontjuk, öt perc múlva a tetejére festhetünk.

Kérek egy akrilfestményt!

Kérj egy csodás akrilfestményt a nappalidba vagy a hálószobába!

Szívesen elkészítem neked!

Zen rajzok

Ezek a rajzok általában fekete fehér színűek. Messziről talán csak irka-firkának tűnnek, de közelebbről megnézve mindegyik valamilyen mintát formáz.

Ezek absztrakt képek, nem valós tárgyakat, helyzeteket ábrázolnak.

” Mit jelent a szó, Zentangle?

Zen: A szó Indiából származik, jelentése “belső koncentrálás”, “önmagunkba mélyedés”. Lényegében az a flow élmény, amit minden kikapcsoló tevékenységkor keresünk. Tudod, az a “külvilágtóltávolvagyok” állapot.

Tangle: Jelentése kuszaság, összevisszaság.

Mi a Zentangle és mire jó?
A Zentangle tehát egy olyan rajzolási stílus, amikor a kép egy részét vagy egészét, előre nem meghatározott, sormintával díszíted. A különböző részeken más-más ismétlődő mintát használj.

A Zentangle stílus kiválóan alkalmas a koncentráció fejlesztésére. Emellett remek kikapcsolódást is nyújt. Fejleszti a kreatív oldalad, mivel neked kell kitalálni a mintákat, amiket megrajzolsz.

Ez egy nagyon szabad művészeti ág, hiszen nincs megmondva, hogy melyik helyre milyen minta kell. Lényegében azt csinálsz, amit akarsz.” – Művészház.com

 

Zen kép!

Ha megtanulnád a Zen rajzok készítését, vagy szeretnél tőlem egy Zen képet, vedd fel velem a kapcsolatot!

Lélek-képek

Képeimnek ez a műfaja úgy alakult ki, hogy megpróbálom a számomra teljesen idegen megrendelőtől elkérni valamilyen formában az életérzését. Kérek tőle egy szót, egy hangulatot egy színt, majd ezt megpróbálom vászonra vinni.

Általában annyira jól sikerülnek ezek a képek, hogy a megrendelők kivétel nélkül magukénak érzik az elkészült alkotást.

Volt, aki úgy fejezte ki, hogy a megfestett képben az egész életét látja!

Ez nekem egyfajta örömöt és elégedettséget ad, hiszen olyan egyedi alkotást sikerült létrehozni, ami személyre szóló és megismételhetetlen!

Lélek-képek

Ha te is szeretnéd otthonodat egy igazán különleges, egyedi képpel díszíteni, ami épp a te életérzésedet adja vissza, vedd fel velem a kapcsolatot!

Készítek neked is egy ilyen képet!